Tentworx – Bay6 B.V.


Tentworx is het bedrijf voor verhuur en verkoop van de stretchtent. Karina, oprichtster en eigenaresse van Tentworx, woonde een aantal jaren in Zuid-Afrika. Daar ontdekte zij de stretchtent, bedoeïenentent of flextent. Een flexibele, sterke metgezel voor nomaden, die in het grillige woestijnlandschap altijd beschutting bood tegen extreme warmte en kou. Karina liet zich inspireren door de prachtige look and feel van deze blikvanger. De locals leerden haar, hoe ze hem in alle situaties kon zetten. Met deze mooie en veelzijdige stretchtent trok zij terug naar Nederland en importeerde als eerste in Europa de moderne bedoeïenentent of flextent. Inmiddels is het concept van de moderne flextent, dankzij haar inspanningen en dat van het hele Tentworx team, al ruim 15 jaar een succes. Bestand tegen hoosbuien, wind en brandveilig gecertificeerd. Bel ons voor een afspraak of vraag een offerte aan, wij laten u met plezier de mogelijkheden zien.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

PROCEDURE

Voor iedere gelegenheid kunnen wij van dienst zijn; dinertent, trouwtent, danstent, schaduwtent, herdenkingstent, promotietent, beurstent etc. Wij streven ernaar om van ieder evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Zowel voor de verhuur als voor de verkoop hebben wij tenten beschikbaar. Onze verhuurcollectie bestaat uit tientallen tenten in verschillende maten en kleuren, voor grote ruimtes zijn de tenten waterdicht koppelbaar. Bij koop assisteren wij bij de juiste maatvoering en wordt de tent ‘custom-fit’ bij onze leverancier in Zuid-Afrika gemaakt. Wij ontzorgen graag bij op- en afbouw, desgewenst kan de gekochte tent bij ons in de opslag gedurende de wintermaanden. Voor schaduwdoek werken wij met een van de modernste ateliers in Nederland, schaduwdoek is tevens in waterdichte stof verkrijgbaar.

Contactinformatie
tentworx@tentworx.nl
https://www.tentworx.nl/


Neem contact op met Tentworx – Bay6 B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!