Horecava schuift door naar het voorjaar

Teehaus Ronnefeldt


Een lang succesverhaal

Het oprichten van een theehuis weg van de grote zeehavens in Frankfurt was aan het begin van de 19e eeuw een gewaagde stap. Het uitbouwen van een bedrijf tot een van ’s werelds toonaangevende theemerken in de beste hotelindustrie is een succesverhaal van bijna 200 jaar. En dat gebaseerd op kwaliteit, inventiviteit en liefde voor thee. In de theeindustrie heb je geduld en passie nodig. Dit geldt zowel voor onze theeplantages als onze zakelijke relaties. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1823 werken we net als onze oprichter Johann Tobias Ronnefeldt op een duurzame en langdurige manier.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Teehaus Ronnefeldt

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!