Horecava schuift door naar het voorjaar

Taurus Kassasystemen


In 1999 zijn we gestart met onze eigen kassasystemen. Naar aanleiding van een vraag vanuit de markt hebben we een reserveringsmodule ontworpen, die door de jaren heen is doorgegroeid naar een compleet kassa- en reserveringsprogramma. Ondertussen werken honderden horecabedrijven naar tevredenheid met onze software. Voor vrijwel elke branche, hebben wij geheel in eigen beheer passende software ontwikkeld.

Voordelen

We hebben strategische samenwerkingsovereenkomsten met toonaangevende partijen die zich gespecialiseerd hebben in deelgebieden van het gebruik van kassasystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan CCV voor het betalingsverkeer en aan koppelingen met de meest gangbare financiële pakketten, evenals channelmanagers als CUBLIS en HOTELIERS voor online reserveringen. Bovendien kunnen we de kassa’s koppelen met Horeca- en Cateringmanager. Deze programma’s kunnen de verschillende locaties consolideren of inzicht geven in omzetten per locatie. Ook urenregistratie en personeelsadministratie, roosteren en prognosticeren behoren tot de mogelijkheden.

 

  • Simpel en éénvoudig in gebruik;
  • Werkt met handhelds, tablets en smartphones;
  • Gasten kunnen zelf hun bestelling laten invoeren via smartphone en tablet;
  • Boeken in verschillende locaties en zalen;
  • Duidelijke managementinformatie.

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Taurus Kassasystemen

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!