Tasmania


HOUTSKOOL, BRIKETTEN, AANMAKERS, BBQ’S EN HAARDPRODUCTEN.

Tasmania is een van de grootste houtskool en briketten leveranciers van Nederland. Al sinds 1973 zijn wij actief in deze productgroep en in al die decennia is ‘de zak met de vlam’ uitgegroeid tot een betrouwbaar en goed product.

THM

Onze standaard kwaliteit houtskool, briketten en aanmakers wordt geleverd in de zwarte en groene verpakkingen met “de vlam” voorzien van het THM logo. Deze producten vindt u door heel Nederland in o.a. supermarkten, tuincentra’s en BBQ winkels. Goede producten voor een gunstige prijs die niet voor niets al zo lang te koop zijn op de Nederlandse markt

HOUSE OF CHARCOAL

Naast de bekende THM producten leveren wij sinds 2014 ons eigen premium merk “House of Charcoal”. House of Charcoal heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Uit verschillende delen van de wereld halen wij de beste houtskool, briketten en aanmakers, indien mogelijk FSC® – Gecertificeerd. Dit zijn fuels die bedoeld zijn voor de professional en kritische consument. De producten worden regelmatig getest om deze kwaliteit te waarborgen. Ook voeren wij onder de vlag van House of Charcoal een Kamado BBQ met de naam “HoCooker”. House of Charcoal heeft ook een eigen website die vindt u hier.

 

 

 

Contactinformatie
verkoop@tasmania.nl
http://www.tasmania.nl/


Neem contact op met Tasmania

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!