Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Tasmania


HOUTSKOOL, BRIKETTEN, AANMAKERS, BBQ’S EN HAARDPRODUCTEN.

Tasmania is een van de grootste houtskool en briketten leveranciers van Nederland. Al sinds 1973 zijn wij actief in deze productgroep en in al die decennia is ‘de zak met de vlam’ uitgegroeid tot een betrouwbaar en goed product.

THM

Onze standaard kwaliteit houtskool, briketten en aanmakers wordt geleverd in de zwarte en groene verpakkingen met “de vlam” voorzien van het THM logo. Deze producten vindt u door heel Nederland in o.a. supermarkten, tuincentra’s en BBQ winkels. Goede producten voor een gunstige prijs die niet voor niets al zo lang te koop zijn op de Nederlandse markt

HOUSE OF CHARCOAL

Naast de bekende THM producten leveren wij sinds 2014 ons eigen premium merk “House of Charcoal”. House of Charcoal heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Uit verschillende delen van de wereld halen wij de beste houtskool, briketten en aanmakers, indien mogelijk FSC® – Gecertificeerd. Dit zijn fuels die bedoeld zijn voor de professional en kritische consument. De producten worden regelmatig getest om deze kwaliteit te waarborgen. Ook voeren wij onder de vlag van House of Charcoal een Kamado BBQ met de naam “HoCooker”. House of Charcoal heeft ook een eigen website die vindt u hier.

 

 

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Tasmania

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!