Horecava schuift door naar het voorjaar

Today’s Dutch Gifts


Today’s Dutch Gifts is een initiatief van Jaap Stolwijk en Kevin Schrijer. Begonnen in 2010 als collega’s op de marketingafdeling van Crédit Agricole en sinds 2018 met een gezamenlijke drive gestart met Today’s Dutch Gifts om het imago van een modern NL verder op de kaart te zetten.

Today’s Dutch Gifts is een Amsterdams merk dat ervan overtuigd is dat Nederland zoveel meer te bieden heeft dan molens, klompen en kaas. We behoren wereldwijd tot de top in kunst, design en fashion.

Today’s Dutch Gifts zorgt ervoor dat bezoekers aan ons land thuiskomen met dat waar Nederland nu voor staat. Hoogwaardige, trendy producten waar het thuisfront ook écht blij van wordt. Daarom bieden wij je een onderscheidend assortiment moderne Nederlandse geschenken. Dit doen wij samen met spraakmakende merken die we non-stop selecteren.

Today’s Dutch Gifts zoekt haar doelgroep op. Onze producten liggen daar waar bezoekers denken aan gifts voor thuis: hotels, venues en andere hot spots. Verkoop doen we via hoogwaardige en stijlvolle vending machines. Voor locaties dus wél service voor gasten, maar 100% hassle free.

Met onze achtergrond in event management en corporate communications helpen wij ook regelmatig grotere organisaties met het sourcen en leveren van de leukste moderne, Nederlandse gifts & give aways voor events


Neem contact op met Today’s Dutch Gifts

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!