Swiss Sense B.V.


Al 100 jaar staat familie Diks garant voor jouw nachtrust. Een wereldwijde selectie van de beste, waaronder natuurlijke, materialen ligt aan de basis van de boxsprings en matrassen. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij jouw perfecte bed, gemaakt in één van onze fabrieken en bieden wij deze aan in de ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Je kunt slapen met een goed gevoel want slaapcomfort dat zit reeds in onze genen, onze missie, iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die op zoek is naar mooie merken van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Our brand. Your business.

Maak kennis met Swiss Sense Business. Speciaal opgezet om zakelijke klanten te voorzien van advies en service op maat. Met zakelijke prijzen, een vast contactpersoon en een eigen team van specialisten op het gebied van productontwikkeling, inkoop, planning en support. Zo kunnen we per samenwerking een unieke, persoonlijke aanpak garanderen.

Contactinformatie

Jagersveld 15
5405 BW Uden
Nederland

+316-53370868
info@swisssense.nl
https://www.swisssense.nl/


Neem contact op met Swiss Sense B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!