Swishfund


Wij willen ondernemers met ons digitale platform het meest aantrekkelijke alternatief bieden voor bedrijfsfinanciering op korte- en middellange termijn. Hoe wij dat doen? Door snel, eenvoudig en flexibel bedrijfsfinancieringen te verstrekken. Zo kan een ondernemer weer doen waar hij of zij goed in is: ondernemen.

Swishfund is in 2016 opgericht en een van de eerste fintech-kredietverstrekkers van Nederland. Inmiddels heeft Swishfund een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve bedrijfsfinancieringen. Ondernemers moeten zo efficiënt en flexibel als mogelijk toegang krijgen tot financiering, vinden wij. Met dat in gedachten werken wij aan de nieuwste technologieën om de complexiteit, waar traditionele bedrijfsfinancieringen om bekend staan, definitief tot het verleden te laten behoren.

Contactinformatie
info@swishfund.nl
https://www.swishfund.nl/


Neem contact op met Swishfund

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!