Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Swirling Spoons B.V.


Voor wie is Swirling Spoons er?

Wij helpen start-ups, restaurants, (bedrijfs)cateraars, chef-koks, food ondernemers en organisatoren van events bij hun food gerelateerde uitdagingen.

Dus:

  • Wil je jouw mise-en-place uitbesteden?
  • Wil je jouw productidee laten produceren?
  • Heb je een goed idee dat je wilt vertalen naar een succesvol product of concept?
  • Wil je je productie opschalen?
  • Wil je bijzondere catering op je event?
  • Of heb je een andere food gerelateerde uitdaging?

Onze Grootkeuken

Onze grootkeuken is het kloppend hart van Swirling Spoons. Daar nemen we onze klanten uit de food- en horecabranche veel werk en hoofdbrekens uit handen. We nemen nieuwe foodconcepten in productie, bereiden de mise en place voor restaurants, scherpen receptuur aan en pionieren zelf met trends. Ook houden we sessies om foodconcepten te ontwerpen. Of om een marketingplan op te zetten. Zo helpen we ideeën van kleine start-ups volwassen te worden en in restaurants en keukens de werklast te verlichten.

Foodtrucks

Onze Swirling Spoons foodtrucks zijn de culinaire gangmakers op elk denkbaar event. Gasten van bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals worden vanuit onze mobiele keukens voorzien van een goede hap waar ze de vingers bij aflikken.

Innovaties in food

Bij Swirling Spoons zijn we dol op innoveren. We omarmen culinaire trends waar we vervolgens graag een eigen draai aan geven. Onze gefermenteerde groenten zijn daar een mooi voorbeeld van.


Neem contact op met Swirling Spoons B.V.

Berichten van Swirling Spoons B.V.Nog geen berichten gepost door Swirling Spoons B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht