SwapBox


The SwapBox Visie

‘Het verdrijven van alle single-use plastics uit de horeca industrie en vervangen met duurzame alternatieven als herbruikbare bio-plastics’. SwapBox is een eco-start-up opgericht door 2 studentondernemers die de hoeveelheden verpakkingsafval dat gebruikt wordt bij het consumeren van afhaal- en bezorgmaaltijden willen verkleinen. Vervolgens is er naar een oplossing gezocht. Het ingewikkelde van het probleem zat in het tevredenstellen van alle belanghebbende, restaurants, gasten en bezorgers hebben allemaal verschillende eisen. Hieruit is SwapBox ontstaan, een simpele oplossing voor een ingewikkeld probleem. Een simpel systeem waar duurzame en herbruikbare verpakkingen voor ontwikkeld zijn die 100’en keren hergebruikt kunnen worden. De SwapBox is extreem duurzaam en ontwikkeld om lang mee te gaan.

Waarom?

In maart 2019, heeft de Europese Unie (EU) ingestemd om alle single-use plastics te verbannen vanaf 2021. Hierdoor is er vraag naar een snelle en innovatieve oplossing om de horeca industrie voor te bereiden op deze grote verandering. Hier komt SwapBox bij kijken, met het gebruik van SwapBox zal uw restaurant meteen aan deze eisen voldoen. Doordat er bij SwapBox continue nieuwe innovaties onderzocht worden zal uw restaurant altijd voorlopen op het gebied van duurzame verpakkingen.

Contactinformatie
Info@swap-box.com
https://nl.swap-box.com/


Neem contact op met SwapBox

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!