SVH


SVH helpt je verder in je horecacarrière

In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. Werken en leren in de horeca is gaaf en SVH staat achter iedereen die van gastvrijheid een carrière maakt. Wij staan achter de keukenassistenten, de souschefs en de leermeesters. Achter barista’s en sommeliers. Achter ondernemers met grootse plannen. Van foodtruck tot sterrenzaak: SVH staat achter de Nederlandse horeca.

Wat we doen

Ons doel is het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelen we examens en (digitale) leermiddelen voor het (mbo-)onderwijs, voor opleiders en ondernemers. We waarborgen kennis door het afnemen van examens en geven inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren we vanuit onze betrokkenheid, kennis en ervaring een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten we de vakbekwaamheid in de branche.

Onze oplossingen

SVH Horecatalent
SVH Horecatalent is Nederlands grootste e-learning platform voor de horeca. Je vindt hier een enorm en gevarieerd e-learningaanbod om medewerkers of studenten te ontwikkelen tot vakbekwame horecaprofessionals met als doel het behalen van een SVH branchediploma.
Meer info

Branche-erkende opleidingen
Wil je je goed voorbereiden op een SVH examen? Kies dan voor het volgen van een SVH branche-erkende cursus of opleiding. Omdat zo’n opleiding door de branche is erkend, heb je meer zekerheid over de kwaliteit. De opleiding is getoetst op een groot aantal criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen. Bekijk op svh.nl alle branche-erkende opleiders in Nederland.
Meer info

Passie voor Horeca
Passie voor Horeca helpt jou bij het zetten van de volgende stap in jouw horecacarrière! Ben je op zoek naar een horecaopleiding of cursus, maar weet je eigenlijk nog niet echt welke richting je op wil? Met onze handige tool Passie voor Horeca (passie.horeca.nl) test je gratis jouw basiskennis over verschillende onderwerpen en thema’s uit de horeca. Wat weet je bijvoorbeeld van koffie, thee of bier? Waar ligt jouw interesse? Waar wil je meer over leren? Er staan maar liefst 17 tests klaar om jou te helpen bij het maken van die keuze.
Meer info

Het vernieuwde www.horeca.nl
Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests op Passie voor Horeca? Volg dan een opleiding over dit onderwerp bij één van de SVH-erkende opleiders en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. De zoektocht naar een opleiding zet je verder voort op horeca.nl waar je de beste horeca-opleidingen van Nederland vindt.
Meer info

Download de gratis whitepaper

Ontdekken wat goede onboarding en een online bedrijfsacademie met e-learnings voor jou kan betekenen als ondernemer?
Download snel de gratis whitepaper.

Laat de wereld zien wat je kunt

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact op voor een kopje vol goede ideeën.

SVH staat voor Stichting Vakbekwaamheid Horeca en wij staan achter iedereen die van gastvrijheid een carrière maakt. Aan de ene kant helpen we ondernemers met onze kennis en ervaring bij het opzetten van eigen bedrijfsacademies om medewerkers op de werkvloer online te trainen. Aan de andere kant ontwikkelen we examens en (digitale) leermiddelen voor iedereen die in de horeca leert en werkt. We staan dus midden in de horeca en werken nauw samen met horecaprofessionals en horeca-opleiders. Wij staan achter je!

Contactinformatie
info@svh.nl
https://www.svh.nl/


Neem contact op met SVH

Berichten van SVH
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!