SUNRAIN Horecazonwering – Leiner GmbH


Leiner, in 1839 opgericht als Zwabische bankwerkerij, is nu als LEINER GmbH een succesvolle middenstandsonderneming die zich sinds 1975 heeft gespecialiseerd in de productie van zonweringen en beschaduwingssystemen voor de Duitse en internationale markt. Wij verbinden meer dan 180 jaar ervaring in de metaalbouw met de consequente ontwikkeling van nieuwe en de optimalisering van onze bestaande producten. Wij zijn vast verankerd in de productiestandplaats Duitsland. Met bijna 100 medewerkers produceren wij uitsluitend in Horgau/Beieren voor de wereldwijde verkoop en beschikken daarvoor over een productie-, magazijn- en kantooroppervlak van meer dan 12.000 m2. Ons team bestaat uit experts met jarenlange ervaring en een omvangrijke knowhow. Wij vervullen de wensen en eisen van onze klanten met veel flexibiliteit en innovatiekracht.

Ook in het hoogseizoen zijn wij snel en betrouwbaar en kunnen we korte levertijden garanderen. Ons eigen gespecialiseerde logistiek- en transportsysteem zorgt daarbij voor een zorgvuldige en productvriendelijke levering van uw zonwering. Onze zonweringen en beschaduwingsinstallaties onderscheiden zich vooral door hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. In combinatie met tal van aantrekkelijke, ook later te vervangen doekdessins zijn onze zonweringen producten voor het leven. Met de SUNRAIN zon- en regenweringen hebben wij een gepatenteerd productsysteem in ons assortiment dat zowel voor particuliere gebruikers als horecaondernemers nieuwe, flexibele mogelijkheden biedt voor een holistisch textiel outdoorconcept met bescherming tegen regen, zon en wind.

Contactinformatie
vertrieb@leiner.de
https://www.leiner-zonwering.nl/


Neem contact op met SUNRAIN Horecazonwering – Leiner GmbH

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!