Sublime World B.V.


Sublime is een landelijk commercieel radiostation met funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app.

Funk, Soul, Jazz

Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen. Op Sublime hoor je onder meer Stevie Wonder, Amy Winehouse, John Mayer, Alicia Keys, Jamiroquai, Gregory Porter en John Legend.

Nieuws van de Vooruitgang

Sublime brengt meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen.

Doelgroep

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 400.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur. Bekijk onze infographic voor meer info over onze doelgroep en bereik.

Sublime World

Sublime is onderdeel van de Sublime World, een zelfstandige groep gedreven bedrijven die streeft naar een betere wereld. Naast het radiostation bestaat Sublime World uit Sublime Motion (online tv-station), Sublime Doing (crowdfunding voor mooie ondernemers en initiatieven) en Sublime Jamming (creative design agency). Onze standplaats is de Werkspoorkathedraal in Utrecht.
Onze kernwaarden: Real, Inclusive, Positive, Avant Garde, Curious, Caring, Wide Open

Contactinformatie
info@sublime.nl
https://sublime.nl/


Neem contact op met Sublime World B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!