Stylepoint


Wij staan voor hoge kwaliteit, waar voor uw geld en beschikbaarheid op lange termijn. We ontwikkelen merken die de WOW-factor op de markt brengen. We bieden slimme oplossingen en creëren producten met een hoge prijs-kwaliteitverhouding, kracht en multifunctionaliteit met een focus op ‘dining experience’. Met alles wat we doen, streven we ernaar om de beste klant- en gebruikerservaring te creëren voor distributeurs, bedrijfseigenaren, keukenmedewerkers en natuurlijk de eindgebruikers.

Met 2500+ producten in ons assortiment, bedienen we elk niveau van de markt in meer dan 15 verschillende landen. We bieden continue vernieuwende hoge kwaliteit producten voor alle horeca segmenten aan. Wij zijn gespecialiseerd in servies, crystalline glaswerk, trendy tafelpresentatie artikelen, bestek en innovatieve, functionele en modulaire buffet systemen. Wij bieden ‘good value for money’ producten, voor ieder horecasegment en worden gedreven door design en innovatie. Met onze in-house keramiek studio (studio RAW) verleggen wij de grenzen door het creëren van nieuwe glazuren om echt unieke, handgemaakt servies te ontwikkelen voor het hoogste segment, startend vanaf 28 stuks!

Wilt u anders zijn en uw klanten bedienen met eye-opening producten? We zijn altijd geïnteresseerd in langdurige samenwerkingsverbanden in nieuwe markten. Neem contact met ons op via +31 (0) 30 687 84 84 of bezoek ons op minder dan 30 minuten van de luchthaven van Amsterdam in het grootste Europese inspiratiecentrum voor de horeca en non-food industrie, waar u nieuwe trends en innovaties kunt ontdekken.


Neem contact op met Stylepoint

Berichten van StylepointNog geen berichten gepost door Stylepoint

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht