Horecava schuift door naar het voorjaar

StreetScooter Nederland


DE TOEKOMST VAN ELEKTRISCH VERVOER VANDAAG OP DE WEG

Bij StreetScooter staat één doel voorop: de operationele werkprocessen van onze klanten verbeteren met oplossingen voor duurzame mobiliteit. Dat zit vanaf het begin in ons DNA. De eerste StreetScooter is ontwikkeld als een op maat gemaakte toepassing voor de bezorgactiviteiten van Deutsche Post. De focus op de behoefte van onze klanten blijft leidend bij de ontwikkeling van alle StreetScooter-modellen.

Het resultaat is een groot aantal op maat gemaakte industriële oplossingen op basis van ons zero-emission voertuig. Onze huidige range omvat elektrische lichte bedrijfswagens, die allemaal met de modernste productietechnologie worden vervaardigd. De roots van StreetScooter liggen in Duitsland. Het voertuig is ontwikkeld door Deutsche Post-DHL en voldoet aan alle wensen en eisen voor last-mile leveringen. StreetScooter is het volwaardige elektrisch alternatief voor lichte bedrijfswagens op benzine of diesel. Onze klanten in maakindustrie, bedrijven met een groot wagenpark en gemeenten waarderen onze robuuste, betrouwbare en kosteneffectieve werkplaats op wielen. Bluekens EV is officieel importeur van StreetScooter in Nederland en biedt deze oplossing voor het last-mile transport turn-key aan.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

De volledig elektrisch aangedreven StreetScooter is de oplossing voor 100% emissievrij vervoer en transport in binnenstedelijk gebied. StreetScooter is ontworpen vanuit de toepassing en is daarom volledig modulair opgebouwd. Samen met onze carrosseriepartners bieden wij je een transportoplossingen op maat.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met StreetScooter Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!