StrawZ


Doet je het al? Een beetje klimaatneutraal, duurzaam, milieuvriendelijk en ethisch maatschappelijk verantwoord ondernemen? Mooi! Achteraan aansluiten graag. Door de CO2-uitstoot van woorden, zien we soms het bos écht niet meer groeien. Of zoiets.

Alle gekheid op een rietje. We hebben bij StrawZ een hekel aan wijzende vingertjes, maar langer doormodderen en niets doen, is ook geen optie meer. Dus groen denken, groen doen. Maar dan wél met haalbare ambities als het even kan. Kleine stappen, groot verschil. Daar houden we van. Precies. Weg met dat plastic rietje. En hoppa! Een tarwerietje in dat glas. Dat is ondernemen met impact. Oogt niet alleen stukken beter, het drinkt ook nog eens prettiger. Wedden dat je klanten zo’n groene vingerdruk waanzinnig kunnen waarderen? Je concurrenten overigens niet. Maar ha! Dan hadden ze zelf maar sneller moeten switchen naar StrawZ.


Neem contact op met StrawZ

Berichten van StrawZNog geen berichten gepost door StrawZ

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht