Straw by Straw


Wat maakt stro-rietjes milieuvriendelijk? De voordelen van onze duurzame rietjes op een rij:

Glutenvrij.

Onze stro rietjes worden gemaakt van graanstengels. Hoe kunnen ze dan glutenvrij zijn? Gluten zitten in de zaden van granen zoals tarwe en rogge. Omdat we alleen de stengel van de plant gebruiken zonder zaden, bevatten onze rietjes geen gluten en zijn ze veilig om te gebruiken. Tijdens een onderzoek met 4 testen in het lab is ook gebleken dat we met recht ‘glutenvrij’ kunnen claimen. Onze rietjes komen onder 5 ppm, dat is vér onder de norm van 20 ppm.

Stevig.

In tegenstelling tot papieren rietjes, blijven onze duurzame stro-rietjes wel stevig in drank. In de natuur overleven onze rietjes wind en regen… Een cocktail, limonade of frisdranken overleven ze dus ook!

100% natuurlijk, zonder chemicaliën.

Onze milieuvriendelijke stro-rietjes groeien volledig in de natuur. De gouden gloed waardoor ze glanzen, is dus ook volledig natuurlijk en geen coating. Na de oogst worden onze rietjes gesneden, grondig gesteriliseerd en gedroogd voordat ze worden ingepakt.

Makkelijk composteerbaar.

Wat gebeurt er als de rietjes in het milieu terecht komen? Onze rietjes zijn zo milieuvriendelijk dat ze dan als voedingsstoffen dienen voor de aarde. Ze zijn 100% natuurlijk en kunnen na gebruik bij compost, GFT of gewoon in de tuin.

Eerlijk.

Door het stro op te kopen van boeren en deze te gebruiken als rietje, steunen we deze boeren financieel. Ook zijn onze productiepartners voorzien van een BSCI certificaat. Dit houdt in dat de lonen en werkomstandigheden moeten voldoen aan internationale standaarden.


Neem contact op met Straw by Straw

Berichten van Straw by StrawNog geen berichten gepost door Straw by Straw

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht