Stoov B.V.


Wat als je in je tuin van een kopje koffie wilt genieten, maar het is buiten eigenlijk te koud om comfortabel je kopje leeg te drinken? Of wat doe je als je een twee uur durende vergadering hebt in het koudste kantoor van het gebouw? En hoe zit het met de bank in de huiskamer, daar wil iedereen toch lekker warm op wegzakken? Stoov® verwarmt mensen, niet de planeet.

Stoov® warmteproducten combineren weldadige infrarood warmtestralen met draadloos gebruiksgemak. Om overal en altijd warm & comfortabel te blijven zodat jij kunt genieten van het moment. Ontworpen voor de perfecte warmtebeleving.

 

Stoov® is een Nederlands bedrijf (opgericht in 2014) dat kussens met infraroodverwarming ontwerpt en produceert. Niet op een ouderwetse manier, integendeel. De ontwerpen zijn innovatief, duurzaam en zeer stijlvol. Een lekker warm kussen op de bank tijdens de regenachtige herfstdagen of donkere winteravonden … zou dat geen warm welkom zijn?

 

Het idee kwam tijdens de koudere dagen van het jaar regelmatig naar boven in het hoofd van Stoov®-oprichter Teun. Waarom zouden we een verwarming gebruiken die het hele huis langzaam opwarmt, terwijl we eigenlijk iets nodig hebben om ons lichaam hier op dit moment op te warmen? Bij voorkeur iets comfortabels, iets dat je overal mee naartoe kan nemen en iets dat er ook nog eens stijlvol uitziet.

SMART  DESIGN

Stoov® verwarmt je waar en wanneer jij het nodig hebt. In drie verschillende warmtestanden, in diverse award winning designs. Je maakt direct contact met de warmtebron in je Stoov®. Zo gaat er geen energie verloren en blijf jij urenlang warm. En opladen is een fluitje van een cent. Zou het niet geweldig zijn als je nooit meer hoeft te kibbelen over de temperatuurregeling in huis? Dat je jouw microklimaat op het werk zou kunnen creëren? En kun je nog meer genieten van je Stoov®, wetende dat de infraroodstralen ook kleine gezondheidsproblemen genezen, zoals pijnlijke spieren, menstruatiepijn of pijnlijke gewrichten?

ONZE PLANEET

Met alleen warmtekussens lossen we het klimaatprobleem niet op. Maar het helpt wel. Want met iedere graad lager op de thermostaat bespaar je al 7% in het energieverbruik. We maken al onze producten zoveel mogelijk op een verantwoorde en sociale manier. Een Stoov® verbruikt slechts twee euro per jaar en bespaart 30% tot 80% op energiekosten. Wat leidt tot een vermindering van de CO2-uitstoot. Je hebt het je misschien niet eerder gerealiseerd, maar op die manier zorgen we beter voor onszelf en de planeet.

 

Het prototype werd in 2012 ontworpen. Vanaf dat moment was al snel duidelijk dat een oplaadbaar, draadloos infrarood verwarmingskussen veel mensen op een comfortabele manier kon opwarmen. Het werd het Stoov®’s missie om de warmte en het bewustzijn over persoonlijke verwarming te verspreiden. 

GEMAAKT VOOR JARENLANG COMFORT

Voor onze producten gebruiken we zoveel mogelijk gerecyclede en recyclebare materialen van de beste kwaliteit. Een Stoov® behoudt zijn robuustheid. Het duurt heel wat warming-ups voordat een onderdeel vervangen moet worden. Want dat kan gewoon, wij houden namelijk van repareren. En dat doen we lokaal, dicht bij huis. Om jouw product een langer leven of een nieuw leven te geven.

Contactinformatie

https://www.stoov.com/nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!