Horecava schuift door naar het voorjaar

Stichting Refugee Company


Stichting Refugee Company

IN HET KORT
Werk is de beste manier om te integreren. Refugee Company werft fondsen om leerwerkprogramma’s aan te bieden aan mensen met een vluchtelingenachtergrond. Deze programma’s duren zes maanden tot maximaal drie jaar en worden uitgevoerd door onze sociale onderneming ‘A Beautiful Mess’ en onze Mondmaskerfabriek.

Deelnemers gaan werken in een van onze ‘safe spaces’, onze restaurants of de makerspace, of in de Mondmaskerfabriek in Arnhem. Mensen komen in beweging, doen ervaring op en bouwen een netwerk op. In de programma’s wordt ook ondersteuning geboden op het gebied van taal, inburgering, persoonlijke ontwikkeling en well-being.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Stichting Refugee Company

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!