Stichting Play4kids


Stichting Play4Kids stelt zich tot doel kinderen in binnen- en buitenland te helpen, die om uiteenlopende redenen niet goed mee kunnen komen in de maatschappij.

Stichting Play4kids werd op 16 juni 2009 in het leven geroepen door het echtpaar Robert en Saar Houwaart. Twee bevlogen landgenoten met een enorm warm hart voor de ontwikkeling van kinderen in het algemeen en in het bijzonder voor hen met een verstandelijke of lichamelijke handicap en kinderen die zich in een instabiele thuissituatie bevinden.

Robert en Saar trouwden in 1978 en hebben 2 dochters, 2 schoonzonen en 3 kleinkinderen. Met Stichting Play4kids nodigen zij zoveel mogelijk mensen uit om zich, in verbinding met elkaar, in te zetten voor kinderen die tussen wal en schip vallen en hen een mogelijkheid te bieden op een kansrijk leven. Zowel nationaal als internationaal zijn hiertoe inmiddels een aantal succesvolle projecten opgezet. Voor de oprichting van Stichting Play4kids werd dit op privébasis gedaan.

Contactinformatie
info@stichtingplay4kids.com
https://stichtingplay4kids.com/


Neem contact op met Stichting Play4kids

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!