Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Stichting Play4kids


Stichting Play4Kids stelt zich tot doel kinderen in binnen- en buitenland te helpen, die om uiteenlopende redenen niet goed mee kunnen komen in de maatschappij.

Stichting Play4kids werd op 16 juni 2009 in het leven geroepen door het echtpaar Robert en Saar Houwaart. Twee bevlogen landgenoten met een enorm warm hart voor de ontwikkeling van kinderen in het algemeen en in het bijzonder voor hen met een verstandelijke of lichamelijke handicap en kinderen die zich in een instabiele thuissituatie bevinden.

Robert en Saar trouwden in 1978 en hebben 2 dochters, 2 schoonzonen en 3 kleinkinderen. Met Stichting Play4kids nodigen zij zoveel mogelijk mensen uit om zich, in verbinding met elkaar, in te zetten voor kinderen die tussen wal en schip vallen en hen een mogelijkheid te bieden op een kansrijk leven. Zowel nationaal als internationaal zijn hiertoe inmiddels een aantal succesvolle projecten opgezet. Voor de oprichting van Stichting Play4kids werd dit op privébasis gedaan.


Neem contact op met Stichting Play4kids

Berichten van Stichting Play4kidsNog geen berichten gepost door Stichting Play4kids

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht