Ster in- en verkooporganisatie


De kracht van gezamenlijk inkopen

Ster in- en verkooporganisatie is een gevestigde inkooporganisatie bestaande uit 18 groothandels met het hoofdkantoor in Amersfoort. De samenwerking heeft naast de bundeling van inkoopvolume tot doel te komen tot verdere uitwisseling van kennis binnen de Foodservice markt tussen de producenten en de regionaal werkende groothandels. Ster in- en verkooporganisatie streeft met haar leden naar een betekenisvolle marktpositie in Foodservice Nederland met het leveren, vermarkten en adviseren van kwalitatieve producten (zowel Merk als Private Label) en diensten, gebaseerd op lange termijn relaties.

De leden kennen een hoog service niveau en maken regionaal het verschil. Samen kunnen wij zoveel meer; Samen Sterker. Gezamenlijk vertegenwoordigen de leden van Ster in- en verkooporganisatie een omzetwaarde van ruim 200 miljoen euro en zijn daarmee sterke en flexibele spelers binnen Foodservice Nederland. Daarnaast hebben we een internationale samenwerking binnen International Foodservice cooperation, www.international-foodservice-cooperation.eu, voor wat betreft het foodpakket.

Contactinformatie
info@ster-inkoop.nl
https://www.ster-inkoop.nl/


Neem contact op met Ster in- en verkooporganisatie

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!