Steamteq Nederland


Steamteq vond zijn oorsprong in maart 1997 en houdt zich sindsdien uitsluitend bezig met het reinigen middels stoom en de verkoop van uiterst hoogwaardige en gebruiksvriendelijke stoomreinigers. Wij zijn inmiddels toonaangevend als het gaat om stoomstofzuigers en stoomreinigingsapparatuur en leveren aan zowel bedrijven alsook aan particulieren. Onze toegevoegde waarde bestaat uit kennis, vriendelijkheid en snelle, goede service.

Dagelijks zijn onze adviseurs onderweg om onze klanten te bedienen van een zorgvuldig advies met daarbij aansluitend een, geheel vrijblijvende, maar alleszeggende demonstratie van onze apparatuur. Onze adviseurs zullen u enthousiasmeren, maar zeker ook inspireren. De door SteamteQ geleverde apparatuur wordt inmiddels wereldwijd en tot volle tevredenheid van alle gebruikers ingezet. Duurzaamheid, besparing, milieu en efficiëntie zijn daarbij toonzettend.

 

Wilt u ook, geheel vrijblijvend, een demonstratie bij u op locatie, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contactinformatie
info@steamteq.nl
https://www.steamteq.nl/


Neem contact op met Steamteq Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!