Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Steamteq Nederland


Steamteq vond zijn oorsprong in maart 1997 en houdt zich sindsdien uitsluitend bezig met het reinigen middels stoom en de verkoop van uiterst hoogwaardige en gebruiksvriendelijke stoomreinigers. Wij zijn inmiddels toonaangevend als het gaat om stoomstofzuigers en stoomreinigingsapparatuur en leveren aan zowel bedrijven alsook aan particulieren. Onze toegevoegde waarde bestaat uit kennis, vriendelijkheid en snelle, goede service.

Dagelijks zijn onze adviseurs onderweg om onze klanten te bedienen van een zorgvuldig advies met daarbij aansluitend een, geheel vrijblijvende, maar alleszeggende demonstratie van onze apparatuur. Onze adviseurs zullen u enthousiasmeren, maar zeker ook inspireren. De door SteamteQ geleverde apparatuur wordt inmiddels wereldwijd en tot volle tevredenheid van alle gebruikers ingezet. Duurzaamheid, besparing, milieu en efficiëntie zijn daarbij toonzettend.

 

Wilt u ook, geheel vrijblijvend, een demonstratie bij u op locatie, neem dan vandaag nog contact met ons op!


Neem contact op met Steamteq Nederland

Berichten van Steamteq NederlandNog geen berichten gepost door Steamteq Nederland

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht