Star Linen bv


Het gezicht van Star Linen is Jan-Willlem Helmink die aan een opleiding aan de Hotelschool Groningen studeerde. Tevens heeft Jan Willem meer dan twintig jaar horeca-ervaring bij verschillende internationale hotelketens zorgden ervoor dat hij de horecataal verstaat en spreekt. Hij weet wat u als horecaondernemer beweegt, begrijpt de basis waarop beslissingen genomen worden en voelt als geen ander aan waar u heen wilt. De ervaring die hij opdeed bij een groothandel in horecabenodigdheden èn een industriële horecawasserij gaven hem de inzichten om Star Linen tot een succesvolle onderneming te maken.

Star Linen staat voor hoogwaardige kwaliteit in horecatextiel. Persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail zijn ons handelsmerk. Natuurlijk zijn we graag uw leverancier voor textiel; liever nog zijn wij ook uw sparringpartner op dit gebied. Past het tafellinnen van uw keuze bij het interieur en de formule van uw restaurant? In welke kleur en dessin komt uw bedlinnen het beste tot zijn recht? Allemaal vragen die Star Linen graag met u beantwoordt.

Horecatextiel/linnen

Star Linen is textielleverancier en heeft meerdere agent- en dealschappen in zijn bezit. Op basis van behoefte, zowel vanuit de wasserij als vanuit de klant, bepaalt Star Linen samen met u welk soort textiel, kwaliteit en weverij het meest geschikt is voor het bedoelde project.

Contactinformatie

Postbus 322
8440 AH Heerenveen
Nederland

+31513628800
info@starlinen.nl
https://www.starlinen.nl/


Neem contact op met Star Linen bv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!