Star Linen B.V.


Het gezicht van Star Linen is Jan-Willlem Helmink die aan een opleiding aan de Hotelschool Groningen studeerde. Tevens heeft Jan Willem meer dan twintig jaar horeca-ervaring bij verschillende internationale hotelketens zorgden ervoor dat hij de horecataal verstaat en spreekt. Hij weet wat u als horecaondernemer beweegt, begrijpt de basis waarop beslissingen genomen worden en voelt als geen ander aan waar u heen wilt. De ervaring die hij opdeed bij een groothandel in horecabenodigdheden èn een industriële horecawasserij gaven hem de inzichten om Star Linen tot een succesvolle onderneming te maken.

Star Linen staat voor hoogwaardige kwaliteit in horecatextiel. Persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail zijn ons handelsmerk. Natuurlijk zijn we graag uw leverancier voor textiel; liever nog zijn wij ook uw sparringpartner op dit gebied. Past het tafellinnen van uw keuze bij het interieur en de formule van uw restaurant? In welke kleur en dessin komt uw bedlinnen het beste tot zijn recht? Allemaal vragen die Star Linen graag met u beantwoordt.


Neem contact op met Star Linen B.V.

Berichten van Star Linen B.V.Nog geen berichten gepost door Star Linen B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht