SPRUIT


De clichés zijn waar: wat worden ze snel groot! Heb je eindelijk het flesje geven onder de knie, is het tijd voor het eerste vaste hapje…. Wat? Hoe? Wanneer? Precies, dat hadden wij dus ook.
Eenmaal struinend door de supermarkt kwamen we er al snel achter dat de opties voor gezonde, verse kindervoeding zeer beperkt zijn. En dat de keuze die je hebt, alles behalve het water in je mond doet lopen. Laat staan voor jouw kleine.

En hoe zit het eigenlijk met houdbaarheidsdata die tot over ruim één jaar gaan? Dat kan alleen als er heel veel extra in zit, wat er niet in thuis hoort. ​Wijzelf zijn liefhebber van goed en puur eten. En dat willen wij ook voor onze kleine spruiten. Maar dit is vaak lastig in combinatie met een druk leven. Het is goochelen met de tijd die je hebt. Laat staan om elke dag een verse maaltijd te bereiden.

Zo is SPRUIT geboren. Gezonde, voedzame babyvoeding gemaakt van verse ingrediënten. Voedzaam en puur. Zonder extra poespas. Voor jouw kleine spruit. Om op te groeien en te bloeien tot een echte meneer of mevrouw. SPRUIT helpt jou hier een klein handje bij.

Eet SPRUITelijk!

Contactinformatie
info@eetspruit.nl
https://www.eetspruit.nl/


Neem contact op met SPRUIT

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!