Spoinq


Ons avontuur startte in 2011 in het mooie Brabant. Onze meubelen worden binnen Nederland ontworpen én geproduceerd. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen en zijn we flexibel. Flexibel in de keuze van maatvoering, stoffen en materialen. Veel van onze meubels zijn samen te stellen met houten of stalen poten ( blank staal of in kleur). Onze banken en tafels kunnen in verschillende maten worden gemaakt. Bij het ontwerp en productie van onze collectie letten wij erop dat er geen materialen verloren gaan en ook alles weer kan worden hergebruikt.

De Spoinq collectie past in ieder project, van restaurants tot hotel, kantoor of congreslocatie maar zeker ook in huis. Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te maken! Onze meubels worden verkocht via geselecteerde projectinrichters en winkels in Nederland. Informeert u bij ons naar een dealer in de buurt. Tevens is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken. De hele Spoinq collectie is te zien in onze monumentale schoenfabriek/showroom in Waspik bij Waalwijk

Contactinformatie
info@spoinq.nl
https://spoinq.nl/


Neem contact op met Spoinq

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!