Spelt Bakkerij B.V.


Speltbakkers Bruinisse B.V is een Bake Off producent die het oude ambacht combineert met de techniek van nu. Natuurdesem, E-nummervrij en gebruik van gefilterd zeewater uit de Oosterschelde zijn enkele kernpunten in ons bedrijf. Het bakkersbedrijf bestaat al sinds 1888 onder de toenmalige eigenaren fam. de Waal. In 1970 is de bakkerij overgenomen door Dik Spelt. Deze heeft het bedrijf verder voortgezet en uitgebreid. Sinds 1990 is zoon Marcel toegetreden tot de onderneming. Inmiddels is Spelt Bakkers een landelijk opererend bakkersbedrijf.

De doelstelling van Spelt Bakkers is om al zijn producten vanuit de basis op natuurlijke wijze, met eerlijke ingrediënten te produceren en bovenal met passie voor het bakkersvak. Spelt Bakkers is voorloper op het gebruik van natuurlijke vervangers voor E-nummers.


Neem contact op met Spelt Bakkerij B.V.

Berichten van Spelt Bakkerij B.V.Nog geen berichten gepost door Spelt Bakkerij B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht