Horecava schuift door naar het voorjaar

Spelt Bakkerij B.V.


Speltbakkers Bruinisse B.V is een Bake Off producent die het oude ambacht combineert met de techniek van nu. Natuurdesem, E-nummervrij en gebruik van gefilterd zeewater uit de Oosterschelde zijn enkele kernpunten in ons bedrijf. Het bakkersbedrijf bestaat al sinds 1888 onder de toenmalige eigenaren fam. de Waal. In 1970 is de bakkerij overgenomen door Dik Spelt. Deze heeft het bedrijf verder voortgezet en uitgebreid. Sinds 1990 is zoon Marcel toegetreden tot de onderneming. Inmiddels is Spelt Bakkers een landelijk opererend bakkersbedrijf.

De doelstelling van Spelt Bakkers is om al zijn producten vanuit de basis op natuurlijke wijze, met eerlijke ingrediënten te produceren en bovenal met passie voor het bakkersvak. Spelt Bakkers is voorloper op het gebruik van natuurlijke vervangers voor E-nummers.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Spelt Bakkerij B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!