Spelt Bakkerij B.V.


Speltbakkers Bruinisse B.V is een Bake Off producent die het oude ambacht combineert met de techniek van nu. Natuurdesem, E-nummervrij en gebruik van gefilterd zeewater uit de Oosterschelde zijn enkele kernpunten in ons bedrijf. Het bakkersbedrijf bestaat al sinds 1888 onder de toenmalige eigenaren fam. de Waal. In 1970 is de bakkerij overgenomen door Dik Spelt. Deze heeft het bedrijf verder voortgezet en uitgebreid. Sinds 1990 is zoon Marcel toegetreden tot de onderneming. Inmiddels is Spelt Bakkers een landelijk opererend bakkersbedrijf.

De doelstelling van Spelt Bakkers is om al zijn producten vanuit de basis op natuurlijke wijze, met eerlijke ingrediënten te produceren en bovenal met passie voor het bakkersvak. Spelt Bakkers is voorloper op het gebruik van natuurlijke vervangers voor E-nummers.

Contactinformatie

Nijverheidsweg 24
4311 RT Bruinisse
Nederland

0111-481207
info@bakkerspelt.nl
https://speltbakkers.nl


Neem contact op met Spelt Bakkerij B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!