Speelhoek.nl


Een kinder speelhoek met leuke spelletjes zorgt voor een prettig verblijf van uw kleine klanten, een hogere omzet en een leuke service naar uw klanten! Uw klanten of bezoekers blijven langer en kunnen rustig inkopen doen terwijl de kids lekker spelen in de kinderhoek. Kinderen bepalen ook steeds vaker naar welk kindvriendelijk restaurant de ouders gaan of welke supermarkt. En deze kinderen zijn ook uw klanten voor de toekomst! Ook een bezoekje aan de tandarts of ziekenhuis wordt iets leuker wanneer de kids kunnen wachten in een leuke speelhoek. Maar alleen wat kleurplaten op een speeltafeltje is misschien iets te karig. Een leuke FingerFun kinder touchscreen van Van Lindenberg is dan wel erg leuk! Mocht u meer vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie!

Contactinformatie
info@speelhoek.nl
https://www.speelhoek.nl/


Neem contact op met Speelhoek.nl

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!