Spectank – Bedmenvjek B.V.


Spectank® is een revolutionair schoonmaaksysteem voor het reinigen van zeer vuil geworden keuken-gerei. De Spectank® bestaat uit een rvs-tank met een warmte-element dat de watertemperatuur op 75/80 graden houdt. In de Spectank® bevindt zich een roest vrij stalen mand. In deze mand kunt u eenvoudig en op een veilige manier uw aangebrande pannen, bestek, ovenschalen, barbecue-roosters, filters en gereedschap plaatsen.

De mand met keukengerei laat u in de Spectank® zakken. De Spectank® reinigt vervolgens met het grootste gemak al uw keukengerei. De tank neemt u een onaangenaam karwei uit handen en is daarom de ideale hulp voor uw professionele keuken. De zeep die we gebruiken is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet schurend, niet bijtend en niet giftig. Veilig voor de handen en materialen en bovendien TNO getest.

Contactinformatie
info@spectank.nl
http://spectank.nl/


Neem contact op met Spectank – Bedmenvjek B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!