Spadel Nederland B.V.


Natuurlijk sinds 1583

In 1583 werd begonnen om het water van Spa te bottelen en werden de eerste flesjes geëxporteerd. Het natuurlijke mineraalwater van SPA® was toen al beroemd. Van over de hele wereld kwamen welgestelden naar het stadje Spa om de heilzame werking van het water zelf te ervaren. Niet alleen om te drinken, maar ook om in te baden. Tsaar Peter de Grote, Victor Hugo en de Belgische Koningin Marie-Henriëtte waren geregeld in Spa te gast. Naar Koningin Marie-Henriëtte werd zelfs lange tijd een van onze waters vernoemd. SPA® Marie-Henriëtte, ons van nature licht bruisende water.

Zuiver mineraalwater

SPA® Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door SPA® na een ondergrondse reis van twee tot drie jaar gebotteld wordt. Tijdens die reis krijgt SPA® Reine z’n unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat ons water zo zacht van smaak en zo goed voor je is. Een zuiver water dat voor jou zorgt en dat daarom door iedereen op elk moment van de dag gedronken kan worden.

SPA® TOUCH: Puur water met een vleugje smaak

Geef een extra touch aan je dag met onze gearomatiseerde waters en laat je verrassen door de heerlijke combinatie van het pure mineraalwater uit het hart van de Venen met een toets natuurlijke aroma’s. Kies uit een waaier van heerlijke bruisende én niet-bruisende smaken.

SPA® FRUIT

Bruist van het Fruit. Het zuivere mineraalwater van SPA®gecombineerd met puur fruit vormen samen onze sprankelende limonades met intense fruitsmaak. SPA® FRUIT heeft een laag caloriegehalte en is er in zes heerlijke, fruitige en frisse smaken in verschillende handige formaten. Heb jij jouw favoriet al ontdekt?

SPA® DUO

SPA® DUO is een limonade zonder prik, met verrassende smaakcombinaties. SPA® DUO is een unieke, verfrissende combinatie van 2 fruitsoorten of kruiden zoals, perzik/appel, braambes/framboos of aardbei/watermeloen gecombineerd met het pure water van SPA®. Gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een laag caloriegehalte. SPA® DUO staat bij de andere limonades zonder prik en is verkrijgbaar in twee handige formaten, 50cl en 1L. Ontdek ze allemaal!

Water is op zijn mooist wanneer het puur is. Het zit vol energie om de wereld te ontdekken. Het is soms kalm en soms niet te stoppen. Maar hoe dan ook vervolgt water, net als wij, altijd z’n eigen weg.

Contactinformatie
info@spa.be
https://www.spa.nl


Neem contact op met Spadel Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!