Apollo – Solina Group


Van heerlijk zoet ruikende kaneel uit Sri Lanka tot delicate Spaanse saffraan, met Apollo brengt Solina Netherlands alles wat nodig is om ieder culinair recept een wonderlijke toets te geven. Wij spelen in op de laatste foodtrends waarbij gemak en de smaak van herkomst centraal staan. Maak kennis moderne smaken, handige flesjes en klassiekers zoals Whiskey Cocktail, Ravigotte en Barbecue. Onze sauzen en kruiden met liefde begeleiders van uw gerechten of helpen u bij het neerzetten van een uitstekende basis voor een geslaagde culinaire avond.

Apollo is de referentie bij de professionele chef. Exotische specerijen en sensuele kruiden toveren ieder recept om in een subliem culinair meesterstuk. Ook biedt Apollo een zeer groot assortiment van culinaire sauzen, glazes, culinaises, dressings, smaakmayonaises en seasonings. Al deze producten helpen mee om uw gerechten te veranderen in een “signature dish” waarvan de smaak u en uw gasten altijd zal bijblijven. Apollo groeit nog steeds verder en blijft voortdurend kijken naar veranderde behoeften in de markt. Voorbeelden hiervan zijn de introductie van het zeer succesvolle BBQ concept met de Pulled Pork sauzen en kruiden en de ontwikkeling van de Apollo World Flavors range; een selectie van de meest uiteenlopende kruiden, handig verpakt in een compact blikje.

Contactinformatie
sales@solina-group.nl
https://apollofood.nl


Neem contact op met Apollo – Solina Group

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!