Sola B.V.


Al bijna 100 jaar maken wij fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf hebben we een lange geschiedenis waarin kwaliteit de rode draad vormt.

Innovatie zit in ons DNA

Regelmatig introduceren we nieuwe ontwerpen volgens de laatste trends. Die ambitie om te blijven innoveren zit ons in het bloed. Een van de innovaties die aan Sola is te danken, is de appelboor. Die uitvinding staat symbool voor de vele innovaties die het bedrijf door de jaren heen ontwikkelde op het gebied van kwalitatief hoogwaardige bestek- en pannensets.

Kwaliteit voorop

In onze lange geschiedenis heeft ‘kwaliteit tegen concurrerende prijzen’ altijd voorop gestaan. We bieden standaard 10 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten en doen er alles aan onze klanten tevreden te maken. Dat doen we al bijna een eeuw met veel aandacht en plezier.

Het begin

Het was 1868 toen Johannes Albertus Adolf Gerritsen (1840-1925) besloot zijn eigen juwelierszaak te openen in Amsterdam. Zijn vakmanschap werd doorgegeven in de familie Gerritsen en leidde een halve eeuw later, in 1922, tot de oprichting van het huidige Sola, naar het Franse woord soleil (zon). Oprichter was Marius Johannes Gerritsen, die het nieuwe bedrijf startte aan de Van Reenenweg in Zeist.

Generatie op generatie

In die historische Sola Fabrieken in Zeist is, bijna 100 jaar later, ook vandaag de dag een keur aan kwalitatief hoogwaardig Sola-keukengerei te vinden. En nog steeds staat er een Gerritsen aan het roer; kleinzoon Bert Gerritsen zet de rijke familiegeschiedenis voort.

Sola produceerd bestek, pannen en serveer items.

Contactinformatie

Van Reenenweg 155
3702 SJ Zeist
Nederland

+31306923364
winkel@sola.nl
https://sola.nl/


Neem contact op met Sola B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!