SoFine Foods B.V.


Onze droom

Wij dromen ervan om samen de wereld een beetje mooier te eten. Daarom maken wij met veel liefde plantaardige producten die vriendelijk zijn voor jouw gezondheid én voor onze planeet. We letten erop dat onze producten niet alleen gezond zijn, maar ook verrassend lekker, gemakkelijk en betaalbaar. Dat vinden we pas écht vriendelijk. Wanneer meer mensen vaker vriendelijk eten en vriendelijk zijn voor elkaar, maken we samen de wereld een beetje mooier. Eet je mee met SoFine?

Onze start

Het begon allemaal in de jaren zestig, toen er vanuit Aziatische immigranten in Europa een groeiende vraag was naar tofu. Onze passie voor soja en onze ervaring met deze veelzijdige superboon is sinds die tijd alleen maar gegroeid. Inmiddels vormen peulvruchten en groenten de basis voor onze gezonde en vriendelijke producten die bij iedereen in de smaak vallen.

Contactinformatie
info@sofine.eu
https://www.sofine.eu


Neem contact op met SoFine Foods B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!