Snap B.V.


Snap bv is een Communicatie- en Mediabureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten en uitvoering voor de food- en drankensector.

U kunt bij Snap bv terecht voor het ontwikkelen van ideeën, het maken van concepten en het eventueel laten uitvoeren van de ontwikkelde projecten. Voor grotere projecten wordt in overleg een projectorganisatie opgezet bv. in de vorm van werk- of stuurgroep dan wel begeleidingscommissie of secretariaat.

Snap bv is een bureau dat zich presenteert met creativiteit en flexibiliteit. De directeur van Snap bv, de heer Bram Moerman beschikt over 30 jaar ervaring met communicatieprojecten in zowel bestuurlijke, commerciële, non-profit als overheidomgevingen. Hierdoor is in de loop der tijd een groot netwerk opgebouwd. Hiervan kunt u profiteren.

Contactinformatie
info@snapbv.nl
https://www.snapbv.nl/


Neem contact op met Snap B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!