Smit’s Uien BV


De rijke geschiedenis van Smit’s Uien begint in 1948, toen de familie in Noord-Scharwoude een groentehandel begon. Vooral de Noord-Hollandse grove groenten waren in die tijd erg geliefd. De basis voor het huidige succes werd gelegd rond 1975, toen een klant vroeg om geschoonde uien.

Sindsdien is het hard gegaan. Het familiebedrijf maakte een sterke ontwikkeling door en richtte zich steeds meer op het versnipperen, centrifugeren en inpakken van uien. Dit bleek een gouden greep: de omzet groeide sterk. Uiteindelijk resulteerde dit in het vooruitstrevende en innovatieve verwerkingsbedrijf dat Smit’s Uien vandaag de dag is.

Belangrijke speerpunten

Smit’s Uien heeft geen eigen teelt. Maar doordat we werken met zorgvuldig geselecteerde contractleveranciers, kunnen we de kwaliteit en continuïteit altijd waarborgen. Na verwerking komen de producten terecht in grote delen van de EU en het Verenigd Koninkrijk.

Versheid, voedselveiligheid en hygiëne zijn daarbij belangrijke speerpunten. Onze klanten zijn verzekerd van kwaliteitsproducten, die onder veilige en hygiënische omstandigheden zijn verwerkt. Niet voor niets zijn wij in het bezit van het IFS Higher Level-certificaat en GMP gecertificeerd.

Uien Verwerkingsbedrijf.

Uienverwerkings bedrijf gespecialiceerd in het schillen en snijden van gele en rode uien. In zowel uienblokjes als uien ringen in zakken van 25gr tot 2kg met een houdbaarheid van 11 dagen.

Contactinformatie

Elbe 33
2491 BT 's-Gravenhage
Nederland

+31703271061
info@smitsuien.nl
https://www.smitsuien.nl/


Neem contact op met Smit’s Uien BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!