Smart Candle & Luminara


Smart Candle

Sinds Smart Candle in 2001 zijn gepatenteerd systeem lanceerde, hebben ze zich op de markt geprofileerd als toonaangevend merk in led tafelverlichting. Oorspronkelijk was de elektrische led kaars bedoeld voor huiselijk gebruik, maar al snel werd Smart Candle de grootste speler op de professionele markt. Die sterke positie hebben ze volledig te danken aan hun niet aflatend onderzoek naar steeds nieuwe en betere oplossingen in de led verlichting. Het Smart Candle systeem kent bovendien uitgebreide toepassingsmogelijkheden en is geschikt om in grote aantallen te gebruiken.

Luminara

De Originele Luminara kaarsen maken gebruik van de “Moving Flame®”-technologie, geïnspireerd door de kaarsen die gebruikt worden in de Haunted Mansion themapark van Walt Disney®. Deze kaarsen zijn zo realistisch, ze zijn bijna niet te onderscheiden van traditionele, brandende kaarsen. De gepatenteerde Luminara kaarsen worden zowel gebruikt op locaties waar u echte kaarsen zou gebruiken, alsook op plaatsen waar u gewoonlijk niet in staat zou zijn om een conventionele kaars te plaatsen. Een hele reeks van persoonlijke en commerciële omgevingen kunnen nu profiteren van veilig, mooi en handig kaarslicht dankzij Luminara.

 

Contactinformatie
info@luminara-benelux.eu
https://www.luminara-benelux.eu/


Neem contact op met Smart Candle & Luminara

Nog geen berichten gepost door Smart Candle & Luminara
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!