Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Smaakgeheimen – Op Smaak


Fijnproevers

Hartige eetmomenten voor mensen met kauw- & slikproblemen. Voeding is de brandstof voor ons lichaam, eten is een beleving. Maar voor mensen met kauw- & slikproblemen, ouderen, patiënten rond een operatie of chronisch zieken, is eten meestal niet vanzelfsprekend. Ze zijn vaak afhankelijk van zoete drinkvoeding, het plezier in eten verdwijnt en ondervoeding ligt op de loer. Dat is vanaf nu verleden tijd met het gevarieerde, hartige en smaakvolle voedingsconcept van Fijnproevers.

Alle producten zijn vriesvers, energie- & eiwitverrijkt, amylase resistent, bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij.

Smaakgeheimen

Het begon allemaal in de keuken van het restaurant van Adrie en Miriam, op de bourgondische markt in Eersel. Chef-kok Miriam had schriften vol recepten. Van dressing tot kaasdips en van sauzen tot vinaigrettes. De gasten plaatsen hun commentaar in de kantlijn en zo werden recepturen keer op keer verder verfijnd, totdat de perfecte samenstelling gevonden was. Deze smaakmakers waren zo geliefd dat de gasten ze ook mee naar huis kregen. Toen ontstond het idee om de lekkernijen ook in consumentverpakkingen uit te brengen! Alle producten zijn bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij!

Het geheim van de chef-kok

De Horecaverpakkingen van SMAAKgeheimen zijn ontstaan in de keuken van het restaurant van Adrie en Miriam, op de bourgondische markt in Eersel. Als chef-kok weet Miriam als geen ander hoe snel de dag voorbij kan gaan en dan is het ideaal om te kunnen werken met smaakvolle, handzame producten die gemaakt zijn met vanuit de passie van een kok! Werken met de horecaverpakkingen van SMAAKgeheimen brengt rust in de mise & place en geeft je meer ruimte om je creativiteit op het bord uit te werken. Alle producten zijn bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij!

Private Label
Uw eigen gepersonaliseerde geheim? Heeft u als bedrijf interesse in een private label? Laat het ons dan weten! Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen “geheim”.

Wij produceren met natuurlijke ingrediënten en zijn FSSC22000 en glutenvrij gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed meedenken over verpakkingen en richtlijnen omtrent etikettering, maar natuurlijk ook op het gebied van productontwikkeling in samenwerking met Chef-kok Miriam!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Smaakgeheimen – Op Smaak

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!