Smaak & Co


Roomkaasproducten voor de professional
Wij zijn echte “Verse” kaasliefhebbers en wij geloven in innovatie. We durven maximaal onze verse kaas te combineren door het maken van nieuwe producten, zoals de gevulde Hollandse kaasblokjes en gevulde Franse brie. Smaak & Co B.V. dankt zijn naam aan de kaasproducten die hier dagelijks dagvers worden geproduceerd. In 1998 begon Gerard Stasse met een uniek receptuur zijn eigen verse ambachtelijke roomkaas met verse Hollandse bieslook te maken. Inmiddels is Smaak & Co B.V. uitgegroeid tot een professionele organisatie waar dagelijks 30 fulltime medewerkers diverse kaasproducten met verse grondstoffen en kruiden produceren. De productie vindt plaats in een moderne productielocatie, IFS (Highest Level) gecertificeerd, in Sliedrecht.

Contactinformatie
info@smaakenco.nl
http://smaakenco.nl


Neem contact op met Smaak & Co

Nog geen berichten gepost door Smaak & Co
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!