Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Smaak & Co


Roomkaasproducten voor de professional
Wij zijn echte “Verse” kaasliefhebbers en wij geloven in innovatie. We durven maximaal onze verse kaas te combineren door het maken van nieuwe producten, zoals de gevulde Hollandse kaasblokjes en gevulde Franse brie. Smaak & Co B.V. dankt zijn naam aan de kaasproducten die hier dagelijks dagvers worden geproduceerd. In 1998 begon Gerard Stasse met een uniek receptuur zijn eigen verse ambachtelijke roomkaas met verse Hollandse bieslook te maken. Inmiddels is Smaak & Co B.V. uitgegroeid tot een professionele organisatie waar dagelijks 30 fulltime medewerkers diverse kaasproducten met verse grondstoffen en kruiden produceren. De productie vindt plaats in een moderne productielocatie, IFS (Highest Level) gecertificeerd, in Sliedrecht.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Smaak & Co

Nog geen berichten gepost door Smaak & Co

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!