Slow Food Masters B.V.


LOW AND SLOW SMOKED
AMERICAN STYLE

In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid. De mogelijkheden zijn eindeloos.Van een broodje tot de topping van een pizza, van een salade tot een sandwich en van een hartige taart tot tapa’s.

Slow Food Masters presenteert de originele Pulled Pork – en tevens Pulled Chicken en Pulled Beef – nu ook op de Nederlandse markt en exporteert het naar diverse Europese landen. Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met onze speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld de horeca maar ook vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, of de sandwichindustrie. Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Er wordt alleen gebruik gemaakt van mager vlees en van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake. De consument zal de keuze voor dit Clean Label product dus zeker waarderen.


Neem contact op met Slow Food Masters B.V.

Berichten van Slow Food Masters B.V.Nog geen berichten gepost door Slow Food Masters B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht