Slow Food Masters B.V.


In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid. De mogelijkheden zijn eindeloos.Van een broodje tot de topping van een pizza, van een salade tot een sandwich en van een hartige taart tot tapa’s.

Slow Food Masters presenteert de originele Pulled Pork – en tevens Pulled Chicken en Pulled Beef – nu ook op de Nederlandse markt en exporteert het naar diverse Europese landen. Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met onze speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld de horeca maar ook vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, of de sandwichindustrie. Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Er wordt alleen gebruik gemaakt van mager vlees en van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake. De consument zal de keuze voor dit Clean Label product dus zeker waarderen.

Premium quality pulled meat

Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met de speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, de sandwichindustrie of de horeca.

Contactinformatie

Voltstraat 2 E
5753 RL Deurne
Nederland

+31493782800
info@slowfoodmasters.nl
https://www.slowfoodmasters.nl


Neem contact op met Slow Food Masters B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!