Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Sier Disposables


Sier Disposables is dé specialist in decoratieve disposables voor de horeca en grootverbruik. Sier Disposables levert een compleet en groot assortiment aan duurzame artikelen, zoals rietjes, prikkers, bestek, bootjes, bakjes, kommetjes en borden. Stuk voor stuk gemaakt van materialen uit onuitputbare bron. Daarnaast leveren we ook artikelen die gemaakt zijn van kunststof. Indien mogelijk zullen we deze artikelen in de toekomst vervangen door duurzame alternatieven.

Door de uitstekende kwaliteit, het uitgebreide assortiment, frisse verpakkingen en hoge servicegraad onderscheiden wij ons in de markt. Daarnaast zijn we constant op zoek naar verrassende, eigentijdse en milieuvriendelijke producten om ons assortiment mee aan te vullen. Levering geschiedt uitsluitend via de groothandel dus nooit aan de eindgebruiker. Vóór 12.00 uur besteld betekent de volgende dag geleverd.

Sier Disposables, Think Green


Neem contact op met Sier Disposables

Berichten van Sier DisposablesNog geen berichten gepost door Sier Disposables

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht