Shiftbase


Shiftbase is een door DifferentLab B.V. ontwikkelde webservice, die wij aanbieden sinds januari 2011. Oprichters Jurrien Strobel en Kars Frijters hebben veel ervaring in het ontwikkelen van software en gebruiksvriendelijke webdiensten. Met veel liefde en toewijding hebben zij dan ook deze software ontwikkeld, die inmiddels is uitgegroeid tot een van de bekende namen binnen Nederland. Naast multi-inzetbare en gebruiksvriendelijke software, biedt Shiftbase ook support op maat aan.

Shiftbase in 5 vragen en antwoorden:

  1. Wat is Shiftbase? Shiftbase is vanuit origine online software voor het maken van roosters. Inmiddels zijn hier veel functies aan toegevoegd zoals tijdregistratie, vakantieplanning, personeelsbeheer. Dit alles is eenvoudig, intuïtief en duidelijk te gebruiken.
  2. Hoe werkt Shiftbase? Je kunt eenvoudig online een account aanmaken voor Shiftbase, je kunt hierna direct aan de slag en de software 14 dagen gratis uitproberen. Een voordeel voor bedrijven is dat personeelsplanning en urenregistratie gestructureerd en inzichtelijk zijn. Bovendien bespaar je veel tijd omdat het maken van roosters heel eenvoudig is en je ver vooruit kunt plannen.
  3. Hoe verschilt Shiftbase van andere software? De software kan op veel manieren worden ingezet en is niet gericht op een specifieke branche. Ook heeft Shiftbase een voorsprong als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en een eenvoudige bediening, zowel op je pc als in de gratis mobiele app.
  4. Wat is die visie van Shiftbase? Eenvoudig te gebruiken personeelsplanning en urenregistratie software die kan worden gebruikt door bedrijven over de hele wereld, zonder training.
  5. Waarom zou ik gebruik moeten maken van Shiftbase? Ons doel is om samen met onze klanten onze software verder te ontwikkelen. Wij geven dan ook de voorkeur aan langdurige relaties met onze klanten. Wij staan dan ook open voor vele vormen van samenwerking.

Contactinformatie
info@shiftbase.com
https://www.shiftbase.com/nl/


Neem contact op met Shiftbase

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!