Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Sentho Hygiënische Afbouwprojecten


Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, isolerende wandsysteem en plafondsysteem. Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimten binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes. Sentho wil als bouwbedrijf voor hygiënische productieruimtes markleider blijven en koploper zijn in de ontwikkeling van de nieuwste technieken en technologieën hiervoor.

WAT BIEDEN WE

Met de Wonderboard systemen van Sentho kunt u op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze uw bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.


Neem contact op met Sentho Hygiënische Afbouwprojecten

Berichten van Sentho Hygiënische AfbouwprojectenNog geen berichten gepost door Sentho Hygiënische Afbouwprojecten

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht