Selekt Meat Products B.V.


We meat your expectations. And more.

SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd in carpaccio dat zowel voor het eigen label Fortuna Carpaccio als in opdracht voor private label wordt geproduceerd.

Naast het bestaande assortiment carpaccio, vis- en rundvleesproducten levert en produceert SelektMeat Products op maat. SelektMeat Products onderscheidt zich op het gebied van slicen en verpakken.

De kwaliteit van SelektMeat

Voor ons vlees werken wij al jaren samen met diverse importeurs en slachterijen die een constante kwaliteit vlees leveren. In ons assortiment bevinden zich naast diverse soorten steaks onder andere een populaire regular carpaccio van Europese runderen, carpaccio van Braziliaans rund, uit één spier gesneden en een (biologische) carpaccio van rundermuis. SelektMeat Products is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd.

Kortom, SelektMeat:

  • groot assortiment
  • maatwerk
  • goede service, flexibel en snelle levering
  • grote invries- en opslagcapaciteit
  • prima kwaliteit/prijsverhouding

Contactinformatie
info@selektmeat.nl
https://www.selektmeat.nl/


Neem contact op met Selekt Meat Products B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!