Selekt Meat Products B.V.


We meat your expectations. And more.

SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd in carpaccio dat zowel voor het eigen label Fortuna Carpaccio als in opdracht voor private label wordt geproduceerd.

Naast het bestaande assortiment carpaccio, vis- en rundvleesproducten levert en produceert SelektMeat Products op maat. SelektMeat Products onderscheidt zich op het gebied van slicen en verpakken.

De kwaliteit van SelektMeat

Voor ons vlees werken wij al jaren samen met diverse importeurs en slachterijen die een constante kwaliteit vlees leveren. In ons assortiment bevinden zich naast diverse soorten steaks onder andere een populaire regular carpaccio van Europese runderen, carpaccio van Braziliaans rund, uit één spier gesneden en een (biologische) carpaccio van rundermuis. SelektMeat Products is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd.

Kortom, SelektMeat:

 • groot assortiment
 • maatwerk
 • goede service, flexibel en snelle levering
 • grote invries- en opslagcapaciteit
 • prima kwaliteit/prijsverhouding

Neem contact op met Selekt Meat Products B.V.

Berichten van Selekt Meat Products B.V.Nog geen berichten gepost door Selekt Meat Products B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

  Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

  Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

  10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht