Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Selekt Meat Products B.V.


We meat your expectations. And more.

SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd in carpaccio dat zowel voor het eigen label Fortuna Carpaccio als in opdracht voor private label wordt geproduceerd.

Naast het bestaande assortiment carpaccio, vis- en rundvleesproducten levert en produceert SelektMeat Products op maat. SelektMeat Products onderscheidt zich op het gebied van slicen en verpakken.

De kwaliteit van SelektMeat

Voor ons vlees werken wij al jaren samen met diverse importeurs en slachterijen die een constante kwaliteit vlees leveren. In ons assortiment bevinden zich naast diverse soorten steaks onder andere een populaire regular carpaccio van Europese runderen, carpaccio van Braziliaans rund, uit één spier gesneden en een (biologische) carpaccio van rundermuis. SelektMeat Products is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd.

Kortom, SelektMeat:

 • groot assortiment
 • maatwerk
 • goede service, flexibel en snelle levering
 • grote invries- en opslagcapaciteit
 • prima kwaliteit/prijsverhouding

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Selekt Meat Products B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

  Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

  Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

  10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!