Seafood Steam Group B.V.


De Seafood Steam Group is hét gezicht achter Mossel & Stoom; een kant-en-klaar gerecht met verse Zeeuwse Mosselen, compleet met alle verse ingrediënten al in de verpakking. Alleen nog even gaar stomen in de magnetron! Zo zet je snel een smaakvol mosselgerecht op tafel.

De Seafood Steam Group is een samenwerkingsverband tussen 3 partijen;

  1. Marko van de Plasse: initiatiefnemer en bedenker Mossel & Stoom.
    “Mijn roots liggen in de mosselen. Ik ben geboren en getogen in Yerseke. Mijn vader had daar een schaal- en schelpdieren verwerkend bedrijf. Al van kinds af aan was ik daar in de weekenden en vakanties te vinden.”
  2. Neeltje Jans: de verse Zeeuwse mosselen in Mossel & Stoom zijn afkomstig van Neeltje Jans, een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Het bedrijf kweekt zowel hang-, als bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Zij beschikt over voedselrijke mosselpercelen in de Oosterschelde en de Waddenzee en is eigenaar van de grootste hangmosselkwekerij van Nederland. Als Zeeuwse mosselkweker heeft Neeltje Jans afspraken met diverse natuurorganisaties en de overheid, om op een duurzame manier mosselen te kweken en mee te werken aan natuurherstel van de Waddenzee en de Oosterschelde. Mosselen uit Nederlandse wateren zijn aantoonbaar duurzaam. Deze mosselen mogen dan ook het MSC-keurmerk voeren. Daarnaast is Neeltje Jans gecertificeerd als leverancier van 100% ‘Zeker Zeeuwse’ Mosselen.
  3. De Zeeuwse Mossel (DZM): gespecialiseerd in de vangst, kweek, verwerking en verkoop van verse en diepgevroren schelpdieren. De Mossel & Stoom producten worden geproduceerd in de productiefaciliteit van DZM.

De filosofie van de Seafood Steam Group rust op 3 pijlers:

  1. De liefde voor mosselen
  2. Verse en gezonde voeding
  3. Duurzaamheid, zowel qua product als verpakking

Contactinformatie
info@seafoodsteam.group
https://www.seafoodsteam.group/


Neem contact op met Seafood Steam Group B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!