Schulp Vruchtensappen


Schulp Vruchtensappen: fruitkenners sinds 1861

Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken. Sinds het jaar 2000 is het merk Schulp dan ook synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Op de locatie waar het familiebedrijf al sinds 1861 fruit teelt, worden ook nu nog elk seizoen peren geoogst. Samen met het fruit van andere telers, worden ze te midden van de fruitbomen geperst tot echte Schulp sappen.

Vers geperst vruchtensap zonder toevoegingen

Als u ‘n Schulp drinkt, proeft u het fruit. Zo uit de natuur. Het geheime recept van Schulp? Alleen fruit! Dus geen extra ingrediënten. What you see, is what you get (maar dan op klompen). In onze receptuur is het de vrucht zelf die de smaak maakt. Daar is kennis van fruit voor nodig. Fruit is een natuurproduct en geen oogst is hetzelfde. Als fruitkenners werken we daarom voortdurend met de beste mix van rassen uit de nieuwe oogst.

Voor maximale grip op de kwaliteit, doen we bijna alles in eigen huis. Dat begint bij de selectie van het fruit bij de telers. Daarnaast het persen van de vruchten tot sap en het direct aansluitend bottelen van het versgeperste sap. Het gehele proces van appel tot in de fles vindt plaats in minder dan één uur! Het resultaat? Een smaakherinnering die de echte fijnproever zeker bijblijft!

Schulp: 100% puur sap zonder enige toevoeging

Schulp: fruitkenners sinds 1861. Schulp sappen zijn natuurtroebel met een helder uitgangspunt: geen énkele toevoeging. Onze sappen worden met liefde geperst en gebotteld. Het volledige proces van persen tot en met bottelen vindt plaats in eigen huis. Hiermee beperken wij onze foodmiles en ondersteunen we de fruitteeltsector in Nederland. Ons assortiment: vruchtensap, biologisch vruchtensap, Krachtsap en Groentje van Schulp (vijf bio groentesapjes in 0,2L). NIEUW: appel, peer & gembersap (bio).

Contactinformatie

Zandpad 76
3621 NG Breukelen Ut
Nederland

+31346259630
info@schulp.nl
https://www.schulp.nl/


Neem contact op met Schulp Vruchtensappen

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!