Schoondergang Van Zwanenburg


Daarom zijn we samen

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg elkaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je acteert in de markt van professionele keukens (de kunde van Schoondergang) en horecabenodigdheden (waar Van Zwanenburg alles van af weet). Met het besef dat er hetzelfde werd gedacht over aanpak, over service naar de klant. Over visuele perfectie en gewenste technieken. Aanvullend door het verschil te maken. Gelijke principes over kwaliteit en vakmanschap. We hebben overeenkomsten in opvoeding zelfs. Onze beroepsmatige opvoeding die samen een slordige twee en een halve eeuw teruggaat. Toen keukens nog met ‘sch’ werd geschreven en benodigdheden nog ‘gereij’ werd genoemd, werd het er bij beiden al met de paplepel ingegoten. De één noemt het doorgewinterd. De ander ervaring. Voor bereiden. Voor bedienen.

Voor bereiden.

Wat is Schoondergang zonder Van Zwanenburg? Schoondergang is sterk in grootkeukentechniek. De kundigen op het gebied van professionele keukens. Waar ervaring decennia teruggaat. Waar afspraak altijd afspraak is en waar niet te tornen valt aan het hoge kwaliteitsniveau. Vakmanschap tot in de puntjes. De generaties hiervoor hebben die lat toen al hoog gelegd. In een branche waar zoet niet zuur kan zijn en koud nu eenmaal afgewisseld wordt met warm. Schoondergang. Voor bereiden.

Voor bedienen.

Wat is Van Zwanenburg zonder Schoondergang? Van Zwanenburg loopt al zo lang mee dat we bijna gaan denken dat het aan de wieg van alle restaurant- en keukenartikelen heeft gestaan. Artikelen waar Van Zwanenburg alles van af weet. Kenners zijn het. Van servies. Van glas. Van hotelporselein. Van al die andere duizenden producten voor op tafel of in de professionele keuken. In een branche waar het voorafje in balans moet zijn met het nagerecht en waar sfeervol vraagt om praktisch. Van Zwanenburg. Voor bedienen.

Contactinformatie
info@svz.nl
https://www.svz.nl/nl/


Neem contact op met Schoondergang Van Zwanenburg

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!