Schommel aan tafel


HUREN EN KOPEN VAN SCHOMMELTAFELS VOOR OP UW TERRAS, EVENT, HORECAZAAK OF KANTOOR.

Onze schommeltafels

Ben je op zoek naar iets unieks, iets waarmee je indruk maakt op ieder event, kantoor, horeca zaak of zelfs thuis? Wil je opvallen voor klanten, collegas of opdrachtgevers? Zet onze schommeltafel dan bij jou neer en je hebt gegarandeerd succes. Ze worden veel gedeeld op social media en zijn goed voor mond tot mond reclame. Onze tafels zijn onder andere te zien bij

Een echte eyecatcher

Volledig naar eigen smaak te maken. Zo kan je voor een kantoorpand er als tafelblad een whiteboard in hangen zodat je kan schetsen tijdens het overleggen. Of je kan bijvoorbeeld een tafel/schommels van Portugese tegels in hangen met een donker mat grijs frame. De schommels hangen we dan aan koperen kabels en om het af te maken hangen we een drankbak in de tafel om die drankjes koud te houden. Wij denken graag met onze klanten mee en geen idee is te gek voor ons.

Contactinformatie
info@schommelaantafel.nl
https://www.schommelaantafel.nl/


Neem contact op met Schommel aan tafel

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!