Schmidt Zeevis Rotterdam BV


Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan. Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse, Amsterdamse en Antwerpse havengebied, cruisemaatschappijen wereldwijd en exporteren we zelfs naar alle continenten.

Gedreven en ambitieus

Al vanaf de oprichting staat Schmidt Zeevis voor hoogwaardige kwalitatieve producten. Landelijk roemen zowel restaurants als particuliere klanten onze vis. Onze 140 medewerkers zijn stuk voor stuk gemotiveerd om elke dag een topprestatie te leveren. Wij nemen geen enkel risico met de voedselveiligheid en werken onder de strengste HACCP-normen. Elke vis die binnenkomt wordt van een barcode voorzien en gescand. Zo blijft hij de hele route traceerbaar, van kotter tot keuken.

Onze ambitie en gedrevenheid werpen vruchten af: Schmidt Zeevis stond steevast in de top tien van de AD Haringtest, waarvan drie keer op de eerste plaats, met een sublieme ‘10’. En ook mochten wij de Rotterdamse Ondernemersprijs in ontvangst nemen voor ‘uitstekend ondernemerschap en gevoel voor kwaliteit’.

Of het levering via de eigen winkel aan de consument betreft, of levering aan de scheepvaart, restaurants en cateringbedrijven, de vis van Schmidt Zeevis staat voor vers en hoge kwaliteit. Niet voor niets luidt onze slogan: Versere vis zwemt nog!

Contactinformatie
horeca@schmidtzeevis.nl
https://www.schmidtzeevis.nl


Neem contact op met Schmidt Zeevis Rotterdam BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!