Scheltinga Verpakkingen B.V.


Scheltinga Verpakkingen is een bedrijf welke actief is in verpakkingsmaterialen. De klanten zijn te vinden in vele verschillende branches, zoals:

  • Horeca
  • Industrie
  • Detailhandel
  • Overheidsinstellingen

Naast de bekende merken hebben wij ook eigen merken. Denk bijvoorbeeld aan Paper2Paper. Voor optimaal advies staat er een professioneel, deskundig en goed ingespeeld team voor u klaar. Gespecialiseerde inkopers volgen wereldwijd de ontwikkelingen en houden de prijzen scherp. Naast het bieden van een compleet assortiment kunnen wij u op nog meer vlakken van dienst zijn. Veel van de producten kunnen wij voorzien van uw naam en logo, een zeer voordelige manier om uw naam bekendheid te geven. Wij kunnen ook het voorraadbeheer van die artikelen bij u uit handen nemen. Uw materialen zullen altijd op voorraad zijn, dit bespaart u enorm veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Onze buitendienst medewerkers komen graag en geheel vrijblijvend langs om de voordelen voor u op een rij te zetten.


Neem contact op met Scheltinga Verpakkingen B.V.

Berichten van Scheltinga Verpakkingen B.V.Nog geen berichten gepost door Scheltinga Verpakkingen B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht