Scheltinga Verpakkingen B.V.


Scheltinga Verpakkingen is een bedrijf welke actief is in verpakkingsmaterialen. De klanten zijn te vinden in vele verschillende branches, zoals:

  • Horeca
  • Industrie
  • Detailhandel
  • Overheidsinstellingen

Naast de bekende merken hebben wij ook eigen merken. Denk bijvoorbeeld aan Paper2Paper. Voor optimaal advies staat er een professioneel, deskundig en goed ingespeeld team voor u klaar. Gespecialiseerde inkopers volgen wereldwijd de ontwikkelingen en houden de prijzen scherp. Naast het bieden van een compleet assortiment kunnen wij u op nog meer vlakken van dienst zijn. Veel van de producten kunnen wij voorzien van uw naam en logo, een zeer voordelige manier om uw naam bekendheid te geven. Wij kunnen ook het voorraadbeheer van die artikelen bij u uit handen nemen. Uw materialen zullen altijd op voorraad zijn, dit bespaart u enorm veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Onze buitendienst medewerkers komen graag en geheel vrijblijvend langs om de voordelen voor u op een rij te zetten.

Groothandel in Verpakkingen en Toiletinrichting.

Wij zijn een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar actief in verpakkingsmaterialen. Ons bedrijf heeft heel Nederland als werkgebied. De klanten zijn te vinden in vele verschillende branches. Naast de bekende merken hebben wij ook eigen merken. Voor optimaal advies staat er een professioneel, deskundig team voor u klaar. Gespecialiseerde inkopers volgen wereldwijd de ontwikkelingen en houden de prijzen scherp. Ook zijn wij specialist in het bedrukken van verpakkingen.

Contactinformatie

Korte Venen 12
8331 TH Steenwijk
Nederland

+31521-512662
info@scheltinga.nl
https://www.scheltinga.nl/home


Neem contact op met Scheltinga Verpakkingen B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!