Schaerer Benelux


Schaerer Benelux is het geesteskind van CEO Guy Van Bogaert. Als jonge kerel van 21 leert hij als servicetechnieker professionele koffiemachines en espressoapparaten van binnen en van buiten kennen. Hij voelt zich helemaal thuis in de koffiemachinebranche en ziet dan al hoe belangrijk het is om klanten een goede dienst na verkoop en dus service te bieden.

In 1985 richt Guy zijn eigen bvba op en verkoopt hij voor Reneka, een Franse espressomachineproducent, espressomachines. Hij start ook een naverkoopdienst op. Wanneer Reneka opgekocht wordt door een multinational beslist Guy een andere weg in te slaan en zijn eigen pad te bewandelen.

Schaerer espressomachines in de Benelux

In 1990 start Guy met de invoer van Schaerer espressomachines in de Benelux. Vier medewerkers helpen hem daarbij. Het harde werken, het teamwork, de onberispelijke kwaliteit van de Schaerer koffiemachines en de service die Guy en zijn team bieden, resulteren in een exponentiële verkoop van de espressomachines. Schaerer Benelux verhuist in 1998 naar een groter bedrijfspand. De weg naar succes is definitief ingeslagen.

In 2007 wordt Schaerer Benelux en Frankrijk voor de volle 100% een dochteronderneming van Schaerer. En we groeien verder: in 2012 telt ons team al 28 medewerkers. Sinds 2014 verzorgt Guy ook de verkoop en naverkoopdienst voor WMF-espressomachines.

Door de inzet en toewijding van het hele team van Schaerer Benelux werken we vandaag met 58 collega’s samen aan de toekomst van Schaerer. En die ziet er heel rooskleurig uit. We blijven uitbreiden dankzij het vertrouwen van onze klanten en onze passie voor espressomachines. Binnenkort staat er dan ook terug een verhuis op de agenda.

Wat is er niet veranderd? Jij! Jij blijft de reden waarom wij iedere dag opnieuw streven naar de beste dranken met behulp van onze Schaerer espressomachines. Omdat jij die perfecte service en dat perfect kopje koffie meer dan waard bent!

Contactinformatie
info@schaerer.be
http://schaerer.be/


Neem contact op met Schaerer Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!