Horecava schuift door naar het voorjaar

Scanwic B.V.


Scanwic is een professioneel familiebedrijf. Het is opgericht in 2005 onder leiding van Jan Geursen, samen met zijn zoon Jesper Geursen.  Het bedrijf groeide snel vanaf dag één. Jan Geursen: “We hebben een gat in de markt ontdekt”. Met de concept-verkoop van exclusieve producten uit Italië voor de betere horeca groeide het aantal klanten van dag tot dag.

Merknamen Moak koffie, Arthemia, Roots of Tea, Ronnefeldt, Scanwic juice, en CIME espresso machines werden toegevoegd. Scanwic werkt met een team van enthousiaste horeca-specialisten die zijn opgeleid in Italië, en die door middel van de juiste adviezen klanten exact weten te adviseren hoe zij hun gasten beter aan hun bedrijf kunnen binden en hoe ze de omzet kunnen verhogen. Ook de medewerkers in de administratie en logistiek zijn vakmensen die al onze  producten door en door kennen. Wij vinden het erg belangrijk dat al onze medewerkers klanten bezoeken en goed bekend zijn met de horeca. Een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Scanwic B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!