SCAN COIN Netherlands B.V.


SCAN COIN Netherlands is internationaal toonaangevend in de automatische verwerking van munten en bankbiljetten. De Nederlandse marketing-, sales- en service-organisatie is gevestigd in Soestduinen. In Nederland zijn wij al jaren marktleider op het gebied van geldverwerkende producten en diensten. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kostenbesparende oplossingen, die volledig aan te passen zijn aan uw wensen.

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals geldtelcentrales, commerciële banken, retail, CIT-bedrijven (Cash-in-transit), gaming, vending en transport. Door de combinatie van geavanceerde technologie en uitgebreide specialistische kennis garanderen wij met onze oplossingen een eenvoudige en betaalbare verwerking van contant geld.

Bij SCAN COIN Netherlands werken circa 50 medewerkers, waarvan zo’n 35 mensen in servicesupport en fieldservice, deels in de buitendienst. Zij verlenen service aan klanten door heel Nederland. In samenwerking met het headquarters in Zweden zijn wij nauw betrokken bij software- en productontwikkeling. Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen wij flexibele oplossingen bieden, die voldoen aan uw eisen.

Contactinformatie
nfo.nl@suzohapp.com
http://www.scancoin.nl/


Neem contact op met SCAN COIN Netherlands B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!